sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ensilumi

Reilu viikko sitten satoi ensi lumi maahan. Sitä riemua kesti pari päivää, kunnes lumi sitten vesisateen saattelemana suli pois. Lumesta ehdittiin kuitenkin riemuita reilusti siinä ajassa.

Kato kuinka hieno enkeli!

Mä teen vielä toisenkin!

Iso ja pieni enkeli

Piha täynnä enkeleitä
Toivottavasti lunta tulee pian lisää, niin saadaan vähän valoa iltoihin. Tänä iltana käytiin taskulampun kanssa puistossa. Eikä se ollut yhtään liioiteltu varustus, puiston valaistus on aika heikko. Löydettiin samalla reissulla Nokkelan kadoksissa olleet sukatkin hiekkalaatikon reunalta...

Lauantaina aloitettiin koko perheen yhteinen harrastus, perheuimakoulu. Neidit olivat kyllä niin täpinöissään ja ylikierroksilla, että opetuksen seuraamisesta ei meinannut tulla mitään. Uimalasit päässä hiihdeltiin nimittäin jo perjantai-ilta kotona ja Nokkela matkasi uimahalliinkin uimalasit päässä. Vekkuli halusi ehdottomasti uida uimakoulussa, ei kellua. Tosin, en laittanut yhtään vastaan, kun neiti halusi nimenomaan uida ilman mitään kellukkeita. Pientä räpiköintiähän se välillä oli, mutta nyt on selvästi otollinen aika uimaopetteluille, kun ei haittaa, vaikka naama vähän kastuisi. Nokkelaa naaman kastuminen ei ole missään vaiheessa haitannut ja perään saa katsoa ihan toden teolla ettei ole täysin uppeluksissa. Hauskaa oli ja odotetaan jo seuraavaa kertaa.

Ei kommentteja: